ТОПЛИ ПРОИЗВОДИ

Температурна влажност на вибрации Комбиниран климатски тест машина

Комбинираната опрема за тестирање на животната средина интегрирана температура, влажност, вибрации на трите функции на кутијата за тестирање. Со брза стапка на промена на температурата, температура и влажност интегрирана средина за тестирање и функција за вибрации.

Температурна влажност на вибрации Комбиниран климатски тест машина

температурна влажна комора

Температурната комора за тестирање на влажност се користи за тестирање на материјална топлина, студ, отпорност на суво, отпорност на влажност. Погоден за електроника, електрични апарати, комуникации, инструменти, возила, пластични производи, метал, храна, хемиски, градежни материјали, медицински, воздушни и други производи .

температурна влажна комора

HAST тест комора за забрзано стареење

Оваа машина е погодна за тест за забрзано стареење, на производи во различни области: воздушна, автомобилски делови, електронски делови, пластика, индустрија за магнети, фармацевтска, кола, откривање на запечатување на повеќеслојна плочка, IC, LCD, магнет, осветлување , осветлување и така натаму.

HAST тест комора за забрзано стареење

универзална машина за тестирање на истегнување

Тестер на истегнување е за тестирање на цврстина на истегнување, цврстина на притисок и издолжување, издолжување, соголување, кинење, виткање, виткање и компресија на сите видови материјали, полупроизводи и готови производи, што е погодно за метал, пластика, гума, текстил. , синтетички хемиски производи, жица и кабли, кожа индустрии користат.

универзална машина за тестирање на истегнување
Канцеларијата на одделот за надворешна трговија е пространа и светла, а работната средина е удобна

За нас

Dongguan Hongjin Test Instrument Co., Ltd. е основана во 2007 година. Специјализирана е за производство и развој на различни видови на опрема за тестирање на животната средина, механичка опрема за тестирање, опрема за тестирање кутија и вреќи, опрема за тестирање на пакување хартија, опрема за тестирање на електронска и електрична опрема , опрема за тестирање на компјутери и мобилни телефони, опрема за тестирање на чевли, опрема за тестирање на жица и кабли и голема не-клеветничка опрема за лесл.Контрола на дизајн и автоматизација и други аспекти на високотехнолошки производствени претпријатија!Во последниве години, компанијата внимателно го следеше развојот на меѓународните машини за тестирање материјали и технологиите за тестирање, смело усвои високо-технолошки, апсорбирани високотехнолошки професионалци, ги зголеми инвестициите за истражување и развој во технологијата и се посвети на подобрување на вродениот квалитет на инструментот.Екселсиор, чесен и доверлив, така што инструментот Hongjin и неговата серија на инструменти за откривање се брзо развиени.

  • Вести
  • Најчесто поставувани прашања
  • Контактирајте не

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

нашиот блог

WhatsApp онлајн разговор!