за нас

 

Компанијата е основана во 2007 година.

Таа е специјализирана во производство и развој на различни видови на опрема за тестирање на животната средина, машини и опрема за тестирање, кутија и тест опрема торба, хартија опрема за тестирање, пакување, електронска и електрична опрема, опрема за тестирање, компјутер и мобилен опрема за тестирање, телефон, опрема за тестирање, чевли, жица и опрема за тестирање кабел, и големи не-slandard lesl опрема.

Дизајн и контрола автоматизација и други аспекти на високо-технолошки производствени претпријатија! Во последните неколку години, компанијата внимателно го следи развојот на машини меѓународни материјал за тестирање и технологии за тестирање, смело донесе хај-тек, се апсорбира високо-технолошки професионалци, зголемена технологија за истражување и развој на инвестиции, и посветен itselfto подобрување на својствени квалитетот на инструментот. Excelsior, искрен и сигурен, па дека инструментот Хјун и неговата серија на инструменти за детекција се развива брзо.

"Hongjin" бренд серија на инструменти за тестирање со својата оригиналност во индустријата за тестирање инструмент постепено се формира една од водечките компании. Производи ги исполнуваат барањата на меѓународните квалитет систем за сертификација на ISO. A STM. ДИН. JIS.LIS. AATCC. PSTC. GB. ЦНС. БС. Ul. IEC. VDE. АДС. ХГ, TAPPL. DRAET. CEN, EN и други стандарди за тестирање. Во моментов, производите на компанијата во целост се испочитувани во контрола на производството, дојдовен инспекција, увоз и извоз на стоки, вршење на инспекциски надзор на квалитетот на производот и други области. Производот е пофален од страна на клиентите за својата напредна технологија, точни тестирање и стабилни перформанси. Важечките индустрии на производите на компанијата се проширува со гума, пластика, обувки, храна, дневни, производи од хартија, печатење во боја и пакување, чанти, електронски жици, текстилни печатење и боење, спортска опрема, биохемиски средина, фармацевтски производи, апарати за домаќинство, канцеларија опрема, авијација, воздушната, универзитети. Истражување и развој и производство на области како што се истражувачки институти.

Hongjin инструменти придржуваат до хуманистичките принципот на ставање луѓето прво и земајќи клиенти како и првиот. Компанијата усвои таленти со добри услови и дава секој вработен со широк спектар на можности простор за развој и промоција. едноставни, ефикасни и топло модел на управување прави секој вработен полна со виталност и го прави компанијата полна со виталност. Прв клиент, посветен io услуги на клиентите е во фокусот на работата на компанијата, со цел подобро да се развие и да им служи на клиенти.

Развојот на компанијата не може да се одвои од поддршка на вработените и заштита на потрошувачите. Hyunjin инструменти ќе продолжат да се придржуваат кон деловната филозофија на "квалитет ориентиран, искрен. Посветени на иновации, како и искрена служба" и на квалитетот принципот на "квалитет и совршеност". Со ihe најголем ентузијазам и повеќето позитивен став да им служи на мнозинството на корисници.


WhatsApp Онлајн Chat!