PRODUCTS HOT

Babagan awake dhewe

Perusahaan iki didegaké ing 2007. spesialisasi ing produksi lan pembangunan ing manéka jinis peralatan lingkungan test, peralatan test mechanical, kothak lan peralatan test tas, kertas peralatan test packaging, peralatan test peralatan elektronik lan electrical, komputer lan peralatan test ponsel , peralatan test sepatu, kabel lan test peralatan kabel, lan gedhe-ukuran non-slandard peralatan lesl. Desain lan kontrol otomatis lan aspèk Enterprises produksi dhuwur-tech! Ing taun anyar, perusahaan wis rapet nganti pangembangan mesin testing materi internasional lan teknologi testing, kendel diadopsi dhuwur-tech, digunakke profesional dhuwur-tech, riset lan pangembangan investasi teknologi tambah, lan pengabdian itselfto ningkataken mutu gawan saka instrument. Excelsior, jujur ​​lan setya, supaya instrument Hyun lan seri saka instrumen deteksi wis cepet dikembangaké.

  • News
  • FAQs
  • Contact Us

PRODUCTS Bintang

blog kita