PRODUCTS HOT

Babagan awake dhewe

Perusahaan iki didegaké ing 2007. spesialisasi ing produksi lan pembangunan ing manéka jinis peralatan lingkungan test, peralatan test mechanical, kothak lan peralatan test tas, kertas peralatan test packaging, peralatan test peralatan elektronik lan electrical, komputer lan peralatan test ponsel , peralatan test sepatu, kabel lan test peralatan kabel, lan gedhe-ukuran non-slandard peralatan lesl. Desain lan kontrol otomatis lan aspèk Enterprises produksi dhuwur-tech! Ing taun anyar, perusahaan wis rapet nganti pangembangan mesin testing materi internasional lan teknologi testing, kendel diadopsi dhuwur-tech, digunakke profesional dhuwur-tech, riset lan pangembangan investasi teknologi tambah, lan pengabdian itselfto ningkataken mutu gawan saka instrument. Excelsior, jujur ​​lan setya, supaya instrument Hyun lan seri saka instrumen deteksi wis cepet dikembangaké.

  • Warta
  • FAQ
  • Hubungi Kita

PRODUCTS Bintang

blog kita

  • Method for cleaning waterway in constant temperature and humidity test chamber

    Kothak tes suhu lan asor tetep minangka instrumen sing luwih akeh digunakake kanggo pengujian reliabilitas lingkungan, sing akeh digunakake ing industri kayata elektronik lan peralatan listrik, industri militer, plastik, perangkat keras, industri kimia, lsp., Kayata: bagean elektronik, suku cadang mobil , cathet ...

  • vibration test machine

    Halo Paul, roda ngarep mobil saya goyang kanthi kecepatan antara 80-100kph. Aku wis nindakake alignment rodha nanging masalah isih ana. Aku kudu kepiye? Stimulus Halo Nakimuli, nalika roda mobil sampeyan gonjang-ganjing kanthi kecepatan antara 80-100kph lan kadhang kala kecepetan luwih dhuwur, sampeyan bisa uga ...

  • Hongjin walk-in aging test chamber

    Jeneng julukan produk: Ruang tuwa ing omah, uga dikenal kanthi ruangan tuwa, suhu kamar, lan kamar tuwa sing ditemtokake miturut ukuran. Panggunaan produk: Alat uji lingkungan sing sithik suhu, simulasi kanggo produk elektronik kanthi kinerja dhuwur. Iki penting ...

  • Basic knowledge of high and low temperature test chamber

    At this stage, various manufacturers of natural environment experimental equipment in various countries around the world show the performance parameters of the variable temperature speed as the average speed of the whole line. The temperature rate of the linear elevator ...

  • Failure analysis of high and low temperature test chamber without cooling

    The high and low temperature test chamber has a refrigeration unit. If the temperature is not reduced, it indicates that the refrigeration unit has a common failure. However, the laypersons of ordinary electrical equipment should not disassemble and assemble parts at wil...