produk panas

Tentang Kami

Pausahaan ieu diadegkeun dina 2007. Ieu specializes di produksi jeung ngembangkeun rupa-rupa parabot lingkungan test, alat-alat uji mékanis, kotak jeung alat uji kantong, kertas parabot uji bungkusan, alat-alat uji parabot éléktronik jeung listrik, komputer jeung alat uji handphone , alat-alat uji sapatu, kawat sareng test parabot sambungan kabel, sarta ageung skala non-slandard parabot lesl. Jurnalisme sarta control automation jeung aspék séjén tina usaha produksi tinggi-tech! Dina taun anyar, parusahaan geus raket dituturkeun ngembangkeun mesin nguji bahan internasional sarta téknologi nguji, boldly diadopsi tinggi-tech, diserep professional tinggi-tech, panalungtikan sarta pamekaran investasi téhnologi ngaronjat, sarta devoted itselfto ngaronjatkeun kualitas alamiah tina instrumen. Excelsior, jujur ​​tur dipercaya, jadi yén instrumen Hyun tur runtuyan miboga instrumen deteksi geus gancang maju.

  • wartos
  • FAQs
  • Taros Kami

produk diulas

blog urang

  • Method for cleaning waterway in constant temperature and humidity test chamber

    Kotak uji suhu sareng asor anu teras-terasan mangrupikeun instrumen anu langkung seueur dianggo pikeun uji reliabilitas lingkungan, anu seueur dianggo di industri sapertos éléktronik sareng alat listrik, industri militér, plastik, perangkat keras, industri kimia, sareng sajabana, sapertos: bagian éléktronik, bagian mobil , Catetan...

  • vibration test machine

    Halo Paul, roda hareup mobil kuring ngageter kalayan kecepatan antara 80-100kph. Kuring parantos ngalaksanakeun parangkat roda tapi masalahna tetep aya. Naon anu tiasa abdi lakukeun? Nakimuli. Halo Nakimuli, nalika roda mobil anjeun ngagoncangkeun kecepatan antara 80-100kph sareng kadang-kadang rata-rata kaluar kalayan kecepatan anu langkung luhur, anjeun panginten wi ...

  • Hongjin walk-in aging test chamber

    Nickname produk: Walk-in sepuh kamar, ogé katelah kamar sepuh suhu luhur, burn-in room, sareng walk-in sepuh kamar ditangtoskeun numutkeun skala. Pamakéan produk: Alat uji lingkungan anu suhud, suhu lingkungan anu simulated pikeun produk éléktronik anu performa tinggi. Éta penting ...

  • Basic knowledge of high and low temperature test chamber

    At this stage, various manufacturers of natural environment experimental equipment in various countries around the world show the performance parameters of the variable temperature speed as the average speed of the whole line. The temperature rate of the linear elevator ...

  • Failure analysis of high and low temperature test chamber without cooling

    The high and low temperature test chamber has a refrigeration unit. If the temperature is not reduced, it indicates that the refrigeration unit has a common failure. However, the laypersons of ordinary electrical equipment should not disassemble and assemble parts at wil...