produk panas

Tentang Kami

Pausahaan ieu diadegkeun dina 2007. Ieu specializes di produksi jeung ngembangkeun rupa-rupa parabot lingkungan test, alat-alat uji mékanis, kotak jeung alat uji kantong, kertas parabot uji bungkusan, alat-alat uji parabot éléktronik jeung listrik, komputer jeung alat uji handphone , alat-alat uji sapatu, kawat sareng test parabot sambungan kabel, sarta ageung skala non-slandard parabot lesl. Jurnalisme sarta control automation jeung aspék séjén tina usaha produksi tinggi-tech! Dina taun anyar, parusahaan geus raket dituturkeun ngembangkeun mesin nguji bahan internasional sarta téknologi nguji, boldly diadopsi tinggi-tech, diserep professional tinggi-tech, panalungtikan sarta pamekaran investasi téhnologi ngaronjat, sarta devoted itselfto ngaronjatkeun kualitas alamiah tina instrumen. Excelsior, jujur ​​tur dipercaya, jadi yén instrumen Hyun tur runtuyan miboga instrumen deteksi geus gancang maju.

  • wartos
  • FAQs
  • Taros Kami

produk diulas

blog urang