PRODUKTET HOT

Makinë për testimin e kombinuar të klimës me dridhjet e temperaturës së lagështisë

Pajisjet e kombinuara të provës mjedisore të integruara temperaturën, lagështinë, dridhjen e tre funksioneve të kutisë së provës.Me shpejtësinë e ndryshimit të temperaturës, temperaturës dhe lagështisë, mjedisi i integruar i testimit dhe funksioni i dridhjes.

Makinë për testimin e kombinuar të klimës me dridhjet e temperaturës së lagështisë

dhoma e lagështisë së temperaturës

Dhoma e provës së lagështisë së temperaturës përdoret për të testuar nxehtësinë e materialit, të ftohtin, rezistencën ndaj thatësisë, rezistencën ndaj lagështirës. E përshtatshme për elektronikë, pajisjet elektrike, komunikimet, instrumentet, automjetet, produktet plastike, metalin, ushqimin, kimikatet, materialet e ndërtimit, mjekësore, hapësirën ajrore dhe produkte të tjera .

dhoma e lagështisë së temperaturës

Dhoma e provës së plakjes së përshpejtuar HAST

Kjo makinë është e përshtatshme për testin e përshpejtuar të plakjes, në produkte në fusha të ndryshme: hapësirën ajrore, pjesët e automobilave, pjesët elektronike, plastike, industrinë magnetike, farmaceutike, bordin e qarkut, zbulimin e performancës së vulosjes së bordit të qarkut me shumë shtresa, IC, LCD, magnet, ndriçim , ndriçimi e kështu me radhë.

Dhoma e provës së plakjes së përshpejtuar HAST

makineri universale për testimin e tërheqjes

Testuesi i tërheqjes është për të testuar forcën në tërheqje, forcën në shtypje dhe zgjatjen, zgjatjen, zhveshjen, grisjen, lakimin, përkuljen dhe ngjeshjen e të gjitha llojeve të materialeve, produkteve gjysëm të gatshme dhe produkteve të gatshme, i cili është i përshtatshëm për metal, plastikë, gomë, tekstile. , produkte kimike sintetike, tela dhe kabllo, industritë e lëkurës përdorin.

makineri universale për testimin e tërheqjes
Zyra e departamentit të tregtisë së jashtme është e bollshme dhe e ndritshme, dhe ambienti i punës është komod

Rreth nesh

Dongguan Hongjin Test Instrument Co., Ltd. u themelua në vitin 2007. Ajo është e specializuar në prodhimin dhe zhvillimin e llojeve të ndryshme të pajisjeve të testimit mjedisor, pajisjeve mekanike të testimit, pajisjeve të testimit të kutive dhe qeseve, pajisje testimi të paketimit letre, pajisje testimi të pajisjeve elektronike dhe elektrike , pajisje kompjuterike dhe testuese të telefonave celularë, pajisje për testimin e këpucëve, pajisje për testimin e telave dhe kabllove dhe pajisje të shkallës së gjerë lesl jo të shpifur.Kontrolli i projektimit dhe automatizimit dhe aspekte të tjera të ndërmarrjeve të prodhimit të teknologjisë së lartë!Vitet e fundit, kompania ka ndjekur nga afër zhvillimin e makinerive ndërkombëtare të testimit të materialeve dhe teknologjive të testimit, ka adoptuar me guxim profesionistë të teknologjisë së lartë, thithur profesionistë të teknologjisë së lartë, ka rritur investimet në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë dhe i është përkushtuar përmirësimit të cilësisë së qenësishme të instrumentit.Excelsior, i ndershëm dhe i besueshëm, në mënyrë që instrumenti Hongjin dhe seria e instrumenteve të tij të zbulimit janë zhvilluar me shpejtësi.

  • Lajme
  • Pyetjet e shpeshta
  • Na kontaktoni

PRODUKTET E PARAQITUR

blogun tonë

WhatsApp Online Chat!