Mafua'aga ma fofo mo fa'aaliga fa'aletonu ole fa'atonu ole pusa su'ega fa'ate'i vevela

I galuega i aso uma, o le pusa su'ega vevela vevela o le a mautinoa lava le i ai o faʻafitauli o le tasi ituaiga poʻo le isi.I le taimi nei, e manaʻomia le tausiga.Ina ia faʻafaigofie le faʻaogaina masani o tagata faʻatau, e aoteleina e le faatonu faʻafitauli o loʻo i ai i le galuega o meafaigaluega suʻega, e pei o meafaigaluega E faʻaalia e le pule le mafuaʻaga ma le fofo mo le tuusaunoaga.O fa'amatalaga e fa'apea:

1. Siaki pe o le masini puipuia o le vevela (o le tau o le vevela o loʻo togitogia i luga o le paʻu uliuli) ua seti i le 150 ° C, ma siaki pe ua faʻaleagaina le afi taamilo i totonu o le pusa suʻega vevela vevela.
2. Siaki pe i ai se taʻavale pupuu o le faʻaogaina o le setete malo i totonu o le masini e pulea le vevela: afai e leʻi mu le faʻavevela, faʻaaoga le eletise AC o le mita e tolu-faamoemoega, o le eletise e 600 volts, o le mumu ma le uliuli. o pou moli o loʻo tuʻuina i luga o le itu AC, ma o le numera faʻatinoga o le T.Afai o le masini e pulea le vevela e seti i le 0 ° C ma o le vevela o le faʻafefe o le faʻamalo malo o loʻo i lalo ifo o le 10V, o le faʻaogaina o le setete malo e puʻupuʻu.

3. Liliu le puipuiga o le vevela i le tulaga o le 150 ° C, poʻo le faʻaogaina o le tulaga e faʻateleina ai le vevela i le 30 ° C, ma aʻoaʻo e uiga i le auʻaunaga a le tagata gaosi oloa ma le tausiga o le matagaluega e sui ai le afi taʻavale.

E le faigofie ona pu'e le fa'aletonu o le potu su'esu'e fa'ate'ia i nisi taimi, ae maise lava pe a fa'aletonu le masini lava ia, e faigata i tagata fa'atau oloa ona su'e le mafua'aga.O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina mafuaʻaga o le toilalo o le faʻatonutonuina o le vevela o meafaigaluega suʻega ina ia mafai ai ona iloa ni faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi, ma faʻaleleia ai le faʻamaoni o le oloa.O nei meafaigaluega o se mea e mana'omia mo su'ega i le u'amea, palasitika, pa'u, mea tau eletise ma isi meafaitino.E faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi ai fausaga meafaitino poʻo mea faʻapipiʻi, ma e mafai ona faʻataʻitaʻiina suiga o vailaʻau poʻo faʻaleagaina faaletino e mafua mai i le faʻalauteleina o le vevela ma le malulu malulu i se taimi puupuu.


Taimi meli: Iul-05-2022
WhatsApp Online Chat!