Fa'afefea ona fa'atumauina potu su'ega maualuga ma maualalo le vevela ua leva ona le toe fa'aaogaina

O le potu suʻega maualuga ma le maualalo o le vevela e faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi ai le faʻatinoga o mea i totonu o siosiomaga eseese ma faʻataʻitaʻiina le vevela, faʻafefe malulu, faʻamago faʻamago ma le susu o mea eseese.E talafeagai mo oloa faʻaeletoroni, mea faʻaeletoroni, taʻavale, oloa palasitika, metala, vailaʻau, mea fau fale, togafitiga faafomaʻi, aerospace, ma isi. O nisi taimi tatou te le manaʻomia le faʻaogaina o le potu suʻega maualuga ma maualalo le vevela.A leai se aoga, e tatau faapefea ona tatou tausia ina ia mautinoa e le afaina le faatinoga o le faaaogaina?

I lalo ifo, o le a ave oe e le matou faatonu ia e malamalama i auala faʻaleleia mo le tapunia umi o potu suʻega maualuga ma maualalo le vevela.

1. Aveese le palaka eletise, aveese mea i totonu o le pusa, ma faamama totonu ma fafo o le pusa su'ega.

2. Fa'aaogā se fasipepa i le va o le fa'amaufa'ailoga o le faitoto'a ma le tino o le atigipusa e puipuia ai le fa'amaufa'ailoga o le faitoto'a mai le pipii atu i le tino o le pusa.Afai e le faʻaaogaina mo se taimi umi, e mafai foi ona e faʻaogaina se paʻu paʻu i luga o le faʻamaufaʻailoga faitotoa.

3. O le ea i totonu o loʻo i ai se susu faʻapitoa.Aua le ufiufi i se taga palasitika.O lenei mea o le a faigata ai ona sola ese le susu i le ea, ma o mea eletise ma uʻamea i totonu o meafaigaluega o le a faigofie ona pala ma faʻaleagaina.

4. O le malulu malulu o le pusaaisa o loʻo faʻaaogaina mo le pusaaisa i totonu o le potu suʻega maualuga ma le maualalo o le vevela e matua maualalo lava, o lea e le manaʻomia ai le tuʻuina o le potu suʻega i se nofoaga e maualuga atu le vevela ona o le fefe o le a malulu.

5. O le potu suʻega maualuga ma maualalo le vevela tapunia e tuʻu i totonu o se nofoaga mago ma faʻafefe, aloese mai le susulu o le la.A maeʻa ona faʻanofo le tulaga, e tatau ona tuʻu le pusa suʻega.

6. Afai e mafai, ki le paoa e tasi i le masina ma tuu le compressor e alu masani mo le afa itula i le itula ae leʻi tape.

O loʻo matou taulaʻi i le R & D ma le gaosiga o masini suʻesuʻe o le siosiomaga mo le tele o tausaga.Mo nisi fa'amatalaga o oloa, fa'amolemole vala'au mai mo fa'atalanoaga, ma o le a matou tu'uina atu ia te oe ni fofo fa'apolofesa.


Taimi meli: Tes-17-2022
WhatsApp Online Chat!