Hvad er de typiske komponenter i en dobbeltarms træktestmaskine?

Lastcelle (1)

Vejesensoren konverterer spændingen til et målbart elektrisk signal.Zwick vejesensorer sikrer ikke kun produkter af høj kvalitet, men er også problemfrit kompatible med alle vores maskinkomponenter.

Extensometer (2)

Et ekstensometer er en belastningsmåler, der bruges til at måle belastningen af ​​en prøve, også kendt som belastningsmåling.Næsten alle standarder kræver belastningsmåling til trækprøvning, såsom ASTM og ISO.

Prøveholder (3)

Prøvefiksturen giver en mekanisk forbindelse mellem prøven og trækprøvemaskinen.Deres funktion er at overføre krydshovedets bevægelse til prøven og overføre testkraften genereret i prøven til vejesensoren.

Flytning af krydshovedet (4)

Det bevægelige krydshoved er i bund og grund et krydshoved, der kan styres til at bevæge sig op eller ned.Ved trækprøvning er testmaskinens krydshovedhastighed direkte relateret til belastningshastigheden i prøven.

Elektronik (5)

Elektroniske komponenter styrer de bevægelige dele af trækprøvemaskinen.Hastigheden og belastningshastigheden af ​​krydshovedet kan styres af mikroprocessoren i servocontrolleren (motor, feedbackenhed og controller).

Drivsystem (6)

Drivsystemet giver forskellige effekt- og frekvensniveauer til motoren på trækprøvemaskinen, og kontrollerer indirekte motorhastigheden og drejningsmomentet.

Software (7)

Vores testsoftware er en meget brugervenlig, guidestyret, Windows-baseret løsning, der giver brugerne mulighed for at opsætte testsystemer, konfigurere og køre test og vise resultater.


Indlægstid: 25. september 2023
WhatsApp online chat!