Hvordan undgår man at blive snydt, når man køber en termisk chok testboks?

Når vi køber en termisk chok-testboks, ved vi alle, at vi skal lave flere sammenligninger.Nogle brugere er blevet bedraget, og hver bruger er meget væmmet over at blive snydt, når de køber ting.Hvordan undgår man at blive bedraget?Her er nogle købsintelligens og referenceforslag.

Købsvejledning til termisk stødkammer:

1. Termisk stød-testkammeret bruges til højtemperaturchok og lavtemperaturchok, så kvaliteten af ​​kølekompressoren er relateret til succesen med lavtemperaturchok, så det er nødvendigt at vælge mainstream-kompressoren på markedet.

2. Nutidens varme og kolde stød testbokse er generelt programmerbare.Hvis producenten sælger et knapstyret produkt, så lyver dette produkt dybest set for dig.I valget af controller vil mainstream-produkter bruge "Songhua"."controller.

3. Termochok-testboksen kan generelt bruges i mere end 10 år, og kvaliteten af ​​de indre og ydre kasser vil direkte påvirke den senere brug og antallet af år, der kan bruges.

4. Derudover er en effektiv måde at forhindre at blive bedraget ved at forstå fabrikanternes kvalifikationer og etableringsårene.En virksomhed, der har en lang historie, vil ikke blive snydt.Kun de mellemmænd og små fabrikker vil gøre sådanne ting for at tjene penge.

Det termiske chok testkammer produceret af Hongjin Instruments har 15 års rig erfaring og insisterer på at bruge gode dele og perfekt konfiguration.Det kan få hvert miljøtestudstyr til at køre i lang tid, vælg højkvalitets og omkostningseffektivt testudstyr, du kan ikke have nogen bekymringer, fordi det er professionelt, det er din tillid værd.

 https://www.hongjin-group.net/2-zone-temperature-heat-cold-impact-testing-machine-thermal-shock-test-chamber.html


Indlægstid: 19. maj 2022
WhatsApp online chat!