Hongjin walk-in aldringstestkammer

Produktets kaldenavn:

Walk-in-aldringsrum, også kendt som højtemperaturaldringsrum, indbrændingsrum og walk-in-aldringsrum, bestemmes i henhold til skalaen.
Produktanvendelse: Et testudstyr med høj temperatur og barske omgivelser simuleres for højtydende elektroniske produkter.Det er et vigtigt eksperimentelt udstyr til at forbedre produktstabilitet og pålidelighed, og en vigtig produktionsproces for producenter for at forbedre produktkvalitet og konkurrenceevne.Dette udstyr Det er meget udbredt i kraftelektronik, computere, kommunikation, bio-farmaceutiske produkter og kemiske industrier.
Produkt beskrivelse
Højtemperaturaldringsrummet er rettet mod højtydende elektroniske produkter (såsom: computerkomplette maskiner, skærme, terminaler, elektroniske bilprodukter, strømforsyninger, bundkort, skærme, udvekslingsopladere osv.) for at simulere en høj temperatur og barske miljøer testudstyr er et vigtigt eksperimentelt udstyr til at forbedre produktstabilitet og pålidelighed.Det er en vigtig produktionsproces for producenterne at forbedre produktkvaliteten og konkurrenceevnen.Dette udstyr er meget udbredt inden for kraftelektronik, computere, kommunikation, biofarmaceutiske produkter og andre områder.
Den ydre rammestruktur af højtemperaturaldringsrummet består af isoleringsbibliotekstavler og hovedlegemesystemet, det primære elektriske system, kontrolsystem, varmesystem, temperaturkontrolsystem, luftindtag og udstødningssystem, ensartet varmesystem, tidsstyring system, test er konfigureret i henhold til forskellige krav Load (BURN-INLOAD) osv., gennem dette testprogram kan defekte produkter eller defekte dele kontrolleres, hvilket er et effektivt middel for kunderne til hurtigt at finde og løse problemer og fuldt ud forbedre kundens produktionseffektivitet og produktkvalitet.
Da højtemperaturaldringsrummet skal sikre temperaturen, strømkvaliteten, belastningskapaciteten, arbejdstiden og sikkerheden og vanerne hos de operatører, der kræves til produkttestning, bør et sæt kvalificeret ældningsudstyr være et sæt sikkert, pålideligt og effektivt og energibesparende, Fuldt funktionelt og udvideligt udstyr.
Efter 13 års forskning og udvikling, forbedring, stabilitet og masseproduktion er højtemperatur-aldringsrummet blevet testet af mere end 500 gymnasier og virksomheder og er blevet Hongjins hovedprodukt.

Funktioner:
1. Selvjusterende PID lukket kredsløb, automatisk varmejusteringssystem, hurtig, stabil og jævn temperaturstigning og -fald, hvilket sparer værdifuld tid for brugerne;
2. Højpræcision centraliseret kontrol gør temperaturen i aldringsrummet mere ensartet;
3. Præcise specielle luftkanaler sikrer ensartet lufttemperatur i rummet;
4. Det integrerede cirkulations- og varmesystem er mere energieffektivt end andre lignende aldrende rum;
5. Fri indstilling af ældningstemperatur, testtid og antal testcyklusser;
6. Realtidsvisning af temperatur, testtid, antal testcyklusser, temperaturkurve, driftsstatus og outputstatus;
7. Lyd- og lysalarm, anti-tørbrændingsdesign, ingen vindbeskyttelse;
8. Modulær kombination — Modulær kredsløbsstruktur, modularisering med strukturel kanal.Indse, at der ikke er behov for at svejse rørledninger osv., direkte samlet og brugt for at sikre stabil og pålidelig ydeevne!

Teknisk parameter
[Temperaturområde]: RT~+85℃~+150℃
[Temperaturensartethed]: ≤±3℃ (ingen belastning)
【Temperaturudsving】: ±0,5 ℃
[Konstant temperaturtid]: ≤30min
(Under normal drift er døren ikke åben)
【Rampehastighed】: RT+10℃~70℃/45 min.
[Kølehastighed]: naturlig afkøling

Om maske


Posttid: 16. december 2020
WhatsApp online chat!