Waik di alam pawenangan test

Pondok Description:

  Product introduction Environmental test box can accurately simulate low temperature, high temperature, high temperature, high humidity, low temperature and low humidity and other complex natural environment, suitable for plastic, electronics, food, clothing, vehicles, metals, chemistry, building materials and other industries of product reliability testing. Step-in constant temperature and humidity test box is suitable for aerospace products, information electronic instruments and met...


jéntré produk

Tags produk

 

.jpg

bubuka produk

kotak test Lingkungan akurat tiasa simulate hawa tiis, suhu luhur, suhu luhur, kalembaban anu luhur, hawa tiis tur asor lemah sareng lingkungan alam kompléks sejen, cocog pikeun plastik, éléktronika, pangan, pakean, kandaraan, logam, kimia, bahan wangunan jeung industri lianna tina produk nguji réliabilitas.

Lengkah-di hawa sarta uji asor konstan kotak anu cocog pikeun produk aerospace, instrumen éléktronik informasi sarta méter, bahan, éléktronika, produk éléktronik, rupa komponén éléktronik jeung bagian gas dina suhu jeung low atanapi lingkungan nu lembab jeung panas, uji coba indikator kinerja na.

 

fitur produk

1 design The sampurna

bentukna arc jeung perlakuan permukaan nyemprot, penampilan tékstur tinggi, sarta pamakéan datar cecekelan non- réaksi, gampang beroperasi, aman tur dipercaya.

 

2 ageung jandela observasi No Hirohiroaryo:

Ngagunakeun tilu-lapisan palapis vakum jandela jeung lampu fluoresensi Philips nyimpen-énergi, tanpa wipers ngaleupaskeun kabut, ngajaga efek pengamatan jelas, bisa niténan status Ujian iraha wae.

 

3 separation tina cai jeung listrik ensures kaamanan:

The pipa ti sistem humidification geus dipisahkeun ti catu daya, controller jeung circuit board, jadi yén leakage pipa nu bisa dihindari sarta sirkuit bisa kapangaruhan jeung kaamanan nu bisa ningkat.

 

4 The refrigeration jeung kontrol sistem nyaéta canggih tur dipercaya:

Aslina diimpor Éropah jeung Amérika Serikat compressor katutup pinuh, diimpor refrigerant lingkungan, brand kawentar dunya alat refrigeration, diimpor LCD layar toél controller, panganteur ramah, gampang pikeun neuleuman.

 

 

model HJ-4 HJ-6 HJ-8 HJ-13 HJ-17 HJ-21
sistim temperatuer saimbang & sistim kontrol asor
rentang hawa nguji RT-65 ℃ ~ + 120 ℃
rentang asor 20% -95% RH
turun naek suhu ± 0,5 ℃
turun naek asor ± 2,5% RH
Temperture uniformity ± 2.0 ℃
kalembaban uniformity ± 5.% RH
Temperture simpangan ± 2 ℃
kalembaban simpangan                            ± 3% RH (≥75%) ± 5% RH (<75%)
Panas nepi waktos 20 ℃ ~ + 80 ℃ dina 60 menit
Tarik ka handap waktu 20 ℃ ~ -55 ℃, -40 ℃, -30 ℃, -20 ℃, -10 ℃ dina 120 atawa 90 atawa 60 menit.
volume interior (m3) 9,04 12,9 16,78 27,09 35,21 43,34
bahan interior SUS # 304 steel plat baja
bahan exterior baja modél
bahan insulasi polyerethane busa heuras + serat gelas
beban bearing lanté 500Kg / m 3
sistim Refrigeration Hawa tiis (Cai tiis tipe nyaeta pilihan)
tipe Cascade, hermetic / semitight compressor, CFC refrigerant bébas
controller layar LCD warna dina basa Inggris / Cina, programing, fungsi komunikasi
alat kaamanan Taya las kawat switch, compressor overheating tur leuwih panyalindungan ayeuna, leuwih panyalindungan hawa, panyalindungan blower overload, papayung mesin panas garing, panyalindungan cai low, sistem lepat peringatan.
kakuatan AC380 ± 10% 50HZ 3 fase 4 ires + kawat taneuh

 

 .jpg

7.jpg.jpg9.jpg10..jpg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!