masini su'ega vibration

Talofa Paul, o la'u ta'avale uili pito i luma e tetete i le saoasaoa i le va o le 80-100kph.Ua uma ona ou fa'aogaina le uili ae o lo'o fa'aauau pea le fa'afitauli.O le a se mea e mafai ona ou faia?Nakimuli.
Talofa Nakimuli, pe a tetete uili o lau taavale i le saoasaoa i le va o le 80-100kph ma o nisi taimi e oo i luga ole saoasaoa, e foliga mai e manaʻomia lou faapaleni uili.Asiasi i se nofoaga autu o pa'u ta'uta'ua ma siaki uili mo le faaleagaina o uili po'o le le tutusa o laiga o pa'u.Ia, ia paleni pa'u taitasi.O uili uma i luga o lau taavale e tatau ona paleni ina ia mautinoa le sologa lelei.
E ese'ese pa'u e 'ese'ese 'ese'ese mama po'o mamafa pito i luga o le au.O nei mea e manaʻomia le faapaleniina ma le mamafa e pei ona iloa e se masini paleni uili faʻapolofesa.O fa'ailoga masani o uili ua le paleni ole tetete ole fo'i ile saoasaoa ile va ole 80-100kph, le lelei o pa'u soli fa'atasi ma le le lelei ole suau'u.
O le tele o le tetete o le uili o le a faatelevaveina ai le faaleagaina o lou so'otaga fo'i fa'apea fo'i ma le a'afia ai o lou tomai i le fa'afoeina o ta'avale.
O le afiafi ananafi na faʻateleina ai e le ofisa o le puipuiga le faʻapipiʻiina i le fale o le sa avea muamua ma sui tauva


Taimi meli: Ian-26-2021
WhatsApp Online Chat!