Metode til rensning af vandveje i testkammer med konstant temperatur og fugtighed

Konstant temperatur- og fugtighedstestboks er et mere instrument, der bruges til miljøpålidelighedstestning, som er meget udbredt i industrier som elektronik og elektriske apparater, militærindustri, plastik, hardware, kemisk industri osv., såsom: elektroniske dele, bildele , notebooks og andre produkter virtuelt klimamiljø Testning, så vedligeholdelsen af ​​den konstante temperatur og fugtighedstestboks er meget vigtig, i dag vil jeg fortælle dig, hvordan du renser vandkredsløbet af testboksen med konstant temperatur og fugtighed.
Metoden til at rense vandvejen i testkammeret med konstant temperatur og fugtighed:

1. Åbn først maskinrummets dør på testboksen, drej hovedstrømforsyningen ned, og drej afløbsventilen til åben position.Vandet vil blive drænet tilbage til den nederste tank gennem returrøret, og alt vandet vil blive drænet tilbage til den nederste spand.

2. Træk returrøret ud, træk op i vandmotorens strømledningsstik og pumpemotorens udløbsrør.På dette tidspunkt er det normalt, at der lækker vand fra pumpemotorens udløb.Tryk venligst på pumpemotorens udløb med fingrene og slip hurtigt spanden ned i vandspanden.Hæld vandet ud, og så kan du rense komponenterne i testboksen med konstant temperatur og fugtighed.

3. Efter rengøring, sæt den nederste spand på plads, indsæt returrørets pumpemotors strømledningsstik og pumpemotorens udløbsrør tilbage, åbn det nederste spanddæksel og hæld destilleret vand eller rent vand i, og drej afløbsventilen til positionen (fra).
4. Tænd til sidst for hovedstrømforsyningen, og vandet vil automatisk blive pumpet fra den nederste spand og pumpemotoren til komponenterne i vandsystemet


Indlægstid: 14. august 2021
WhatsApp online chat!